Slogan
test

Waarom Arrow Productions?

Arrow Productions uit Deurne is gespecialiseerd in kabelassemblage en aanverwante artikelen. Als toeleverancier werken voor toonaangevende organisaties in diverse branches zoals automotive, verlichtingsindustrie, medische sector en machinebouw. Wij richten ons met name op het flexibel produceren van kleine series met een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Arrow Productions draagt bij aan het betrouwbaar functioneren van de producten van onze klanten en aan versterking van hun marktpositie door verlaging van hun productiekosten en/of korte levertijden. Hoewel wij een technisch bedrijf zijn, komt er in ons vakgebied veel creativiteit voor. Meedenken met onze opdrachtgevers vinden wij een uitdaging. Het komt dan ook regelmatig voor dat wij producten en technici naar onze fabriek halen om samen de beste oplossing te bedenken voor een specifiek probleem.

 

Wij houden van uitdagingen en zijn altijd op zoek naar een op maat gemaakte oplossing. Dat kunnen wij omdat we flexibel zijn zowel met de inzet van onze medewerkers als de technische apparatuur die wij in huis hebben. Deze apparaten zijn geschikt voor verschillende technische oplossingen. Daarnaast leveren wij stipt op tijd en met de vereiste kwaliteit. Onze producten vormen het zenuwstelsel van het product van de klant. Daar is onze slogan Connect to Move ook op gebaseerd.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

 

   captcha

  Logo small

  T +31(0)492 335040
  F +31(0)492 317030
  E info@arrow-productions.nl

  Grote Bottel 2
5753 PE Deurne
 Nederland


  Grote Bottel 2
  5753 PE Deurne
  Nederland

  Meierij IT