Slogan

Referenties

10 oktober, 2014Grimm Audio

Grimm Audio is een Nederlands bedrijf dat exclusieve, high performance audio apparatuur maakt. In eerste instantie voornamelijk voor de professionele opnamestudio’s  maar inmiddels is het ook mogelijk voor echte audioliefhebbers om Grimm Audio ‘gewoon’ in de huiskamer neer te zetten.

De vraag van Grimm Audio
Grimm Audio stelt hoge eisen aan kwaliteit. De filosofie van het bedrijf is dat klanten optimaal kunnen genieten van de apparatuur, zonder storingen. De kosten van die service en imagoschade doen afbreuk aan de zorgvuldig opgebouwde naam. Grimm Audio was op zoek naar een partij die zowel kleine series als grote aantallenbekabeling kan produceren voor de high performance apparatuur. Zij hebben diverse leveranciers benaderd en hebben na een grondige selectie de keuze gemaakt voor Arrow Productions, op basis van de volgende criteria:

1. kwaliteit

2. betrouwbaarheid

3. prijs

Arrow Productions Grimm Audio LS1

 

Logo Grimm

De oplossing van Arrow Productions
Arrow Productions beschikt over machines die zowel voor grote als voor kleine serie zijn uitgerust met krimpkrachtbewaking. Hiervoor wordt een perfecte krimp gegarandeerd. Deze hoge eisen worden eveneens toegepast op alle soldeerverbindingen. Arrow Productions bezit beide competenties! Arrow Productions levert de complete bekabeling voor de Grimm LS1: bekabeling van de DSP (Digital Signal Processor), luidsprekerskabels en voedingskabels.